Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 19:01 - Благовещение (25-ти март) е християнският празник на майката и жената
Автор: uzhakov Категория: Новини   
Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.03.2016 20:11


Благодатен празник!
На 25 Март отбелязваме празника Благовещение. Това е денят, в който архангел Гавриил се явява на Мария с Благата вест, че настъпил е часът и от нея ще се роди Спасител на света!

И като дойде ангелът при нея, рече: Здравей благодатна! Господ е с тебе, [благословена си ти между жените]... Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий. (ев. Лука 1 гл)

Какво празнуваме днес:

Първо това е най-дългоочаквания момент в човешката история – денят, в който Бог известява, че изпраща Изкупителя на света, сина Божий – Иисус Христос, за да ни избави от тежестна на собствените ни грехове. Христос е крайната цел.

            Второ - Благовещение е християнският празник на майката и жената (8 март като ден на признание на постиженията на жените е абсолютно комунистическа богопротивна идея).

Благовещение  е денят, в който трябва да погледнем на благодатната и най-благословената между жените – Мария. Тя ни е дадена като модел и пример за подражание, в никакъв случай не поклонение! Това е денят, в който трябва да благодарим на Бога за нашите майки и жени. Да благодарим и на тях също! Благовещение е денят, в който жените още  веднъж трябва да оценят огромната привилегия дадена единствено и само на тях чрез тях Бог да дават живот на земята! Жени и майки, вашите деца и мъже повече нужда от вас отколкото от вашите постижения!

В никакъв случай не бих желал да се помрачи този светъл празник, но нямам избор...

Днес е световния ден за защита на неродените деца. Денят срещу абортите.

България е една от първите държави в света, легализирала абортите през 1956 г.

До този момент в БГ са убити над 6 млн деца, чрез аборти!!!

Днес е денят, в който всички замесени в тези престъпления да видят кръвта по ръцете си! Започвайки от мъжете, а също и жените нежалаещи да поемат отговорност за действията си! Поръчителите 1 и 2 са мъжът и жената, докато физическия убиец е медицинското лице, дало хипократова клетва да спасява човешки живот.

Аборта не е решение при каквито и да е обстоятелства, колкото и основателни да изглеждат на пръв поглед, а ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Днес е време всички по веригата (също и тези които са дали съвет да се направи аборт)  да видят кръвта по ръцете си. С това не искам да ви осъждам (вие вече сте от Самия Бог). Днес е време да се освободите от това чувство за вина и непоносима тежест. Не чрез психотехники и внушения, а чрез покаяние пред Бога. Да поискате прошка, затова че вместо да благодарите за дадения във вас живот, вие го убихте.

Ако изповядваме греховете си, Той е верен и праведен, за да ни прости греховете и ни очисти от всяка неправда (1Иоан 1:9)

 

Крайно време е в България да се издигне паметник на убитите чрез аборти деца, както в много други държави по света. 

На линка по-долу  можете да видите паметниците на убитите деца чрез аборти по света.
Най-уникалния паметник е издигнат на територията на болницата (!) в гр. Перм, Русия. 

http://www.pravmir.ru/pamyatniki-nerozhdennyim-detyam-fotoreportazh 

Николай Ужаков




Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: uzhakov
Категория: Новини
Прочетен: 42895
Постинги: 14
Коментари: 21
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930